Lansarea ”MasterPlot”, în cadrul „Uși Deschise UNATC”

mart. 2nd, 2017 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 4 martie 2017, ora 14.00, în sala 112A, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”din București vă invită la evenimentul prilejuit de lansarea celui de-al II-lea volum „MasterPlot” în cadrul „Uși Deschise” UNATC 2017, ediția a XXI-a. La eveniment vor participa profesori ai departamentului Scenaristică și Filmologie (Radu Nicoară, Dana Duma, Lucian Georgescu, Florentina Heroiu, Tudor Voican, Andrei Gorzo, Andrei Rus) precum și asistenți doctoranzi. Lansarea va fi continuată de o discuție liberă cu profesori și absolvenți ai cursului de master Scenaristică, autori ai volumului ”MasterPlot 2016”.

În fiecare an, departamentul Scenaristică și Filmologie (Facultatea de Film) publică scenariile absolvenților studiilor masterale de SCENARISTICĂ în seria de volume “MasterPlot” care este distribuită bibliotecilor universitare și caselor de producție.

Coordonați de prof. univ. dr. Radu Nicoară, doi absolvenți ai promoției 2016 publică patru scenarii de lung metraj. Răzvan Dutchevici semnează scenariile „Kumite” (scris în anul I) și „Un Roland pentru Olivia” (scris în anul al II-lea) iar Ștefan Marin semnează scenariile „Scindare” (scris în anul I) și „Eliza” (scris în anul al II-lea).

Detalii eveniment lansare MasterPlot: www.facebook.com/events/295496400866839/

Evenimentul Uși Deschise UNATC 2017: www.facebook.com/usideschiseofficialpage/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

Număr de vizualizări :1073


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro