Lansarea cărții de artist Lea Rasovszky- „Dig The Inbetween”

mart. 14th, 2017 | By | Category: Eveniment

Vineri, 17 martie 2017, de la ora 19, la Mobius Gallery, pe strada D.I. Mendeleev nr. 2, va avea loc lansarea cărții de artist Lea RasovszkyDig The Inbetween”, și se va da startul petrecerii Apocalipsa după Disney”.

Sunteți așteptați la o lansare apocaliptică și pufoasă, cu paiete și blăniță, pentru a sărbători cartea de artist a Leei Rasovszky, realizată în colaborare cu Larisa Sitar, grafician, și Diana Marincu, curator.

Invitații se pot lăsa inspirați de personajele Disney care au evadat din castelul magic în căutarea infernului de pluș, se pot costuma, dedubla, ascunde și vindeca.

Evenimentul e deschis atât pentru extrovertiții care vor sa danseze în galerii, cât și introvertiții care vor să răsfoiască liniștiti cartea, la umbra câtorva lucrări expuse doar pentru acea seară.

www.facebook.com/events/1862171114062018/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1489493439681873

Număr de vizualizări :1144


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro