Dorina Chiriac – AMBASADOR al Campaniei ”Artiștii pentru Artiști”, ediția 2017

mart. 16th, 2017 | By | Category: Postcard

Uniunea Teatrală din România anunță, printr-un comunicat de presă trimis de adresa redacției AgențiadeCarte.ro, că actrița Dorina Chiriac este ambasadorul Campaniei ”Artiștii pentru Artiști”, ediția 2017. Vă prezentăm textul integral al comunicatului.

”Suntem la mijlocul lunii martie, lună în care celebrăm Ziua Mondială a Teatrului, dar și faptele bune.

Mulțumim pe această cale celor 33 de instituții de teatru din București și din țară care au programat – sub semnul solidarității de breaslă – spectacole ale căror încasări se direcționează către Fondul de Solidaritate Teatrală.

Am rugat-o pe DORINA CHIRIAC să fie mesagerul acestui important demers social.

Într-un mesaj emoționant și sincer, Dorina mărturisește adevărul – credință pentru fiecare artist: „Retragerea din scenă înseamnă retragerea din viață.”

CLIPUL POATE FI VIZIONAT AICI:

youtu.be/wH41zMeZTxQ

„Lumea în care trăim a așezat absurd artistul în rând cu alte ocupații din care te retragi la timp, pentru odihna binemeritată. Artistul nu îți caută odihna. Lumea trebuie să-și schimbe atitudinea. Dar până atunci, putem să reparam. Eu pot, și poți și tu! Te aștept la teatru!

Eu voi fi acolo!”

Dorina Chiriac este ”Micul Prinț” în spectacolul cu același titlu, pe care vă invităm să-l vedeți vineri, 17 martie 2017, ora 19.00, la Teatrul de Comedie din București.

Un spectacol în cadrul Campaniei „Artiștii pentru artiști”.

„Cumpără un bilet la spectacolele din programul Campaniei UNITER Artiștii pentru Artiști și vei fi început chiar tu schimbarea !”, spune Dorina Chiriac

Ori, UNITER asta încearcă de 16 ediții încoace.

Nu mai departe de anul trecut, suma de 91.200 lei, provenită din vânzarea de bilete și donații, a fost baza financiară a suportului oferit artiștilor cu probleme de viață.

Pe noi, UNITER, astfel de realități ne motivează să mergem mai departe.

*

„Dacă vrei să construiești un vapor, să nu începi prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori și alte materiale. Învață-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârșită” (Micul Prinț ,de Antoine de Saint Exupery)

Cumpărați bilete la spectacolele de teatru din cadrul Campaniei: www.uniter.ro/start-campania-nationala-artistii-pentru-artisti-2/

*

Sumele strânse din vânzarea de bilete, donații și sponsorizări

se pot vira în contul RO40RZBR0000060007801286, deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei

Fondul de Solidaritate Teatrală ”

Număr de vizualizări :1160


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro