”Serile Nautilus” – Ernest Cline în dialog cu Ana Nicolau

mart. 20th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Luni, 20 martie 2017, ora 19.00, la librăria Humanitas de la Cișmigiu, editura Nemira lansează ”Serile Nautilus” – evenimente lunare dedicate iubitorilor de science fiction & fantasy la care participă via skype scriitori publicați în colecția Nautilus. Ana Nicolau, coordonatorul colecției, va fi moderatorul evenimentelor. Prima întâlnire este cu scriitorul Ernest Cline, autorul romanelor ”Ready Player One” și ”Armada”.

Accesul la eveniment este GRATUIT şi se face în baza unei REZERVĂRI pe Eventbook.

Cartea perfectă pentru geeks și iubitori de science fiction, romanul de debut al lui Ernest Cline, Ready Player One cuprinde referinţe la jocuri precum Everquest sau World of Warcraft, dar şi la filme şi seriale cult, printre care Star Trek, Back to the Future şi Star Wars. Cartea a avut un mare succes și va avea parte de o ecranizare marca Steven Spielberg, în 2018, cu un scenariu scris de autor. Armada, cel de-al doilea roman al lui Cline, păstrează aceeași notă de cultură pop, dar adaugă la poveste un atac extraterestru iminent.

Facebook event: www.facebook.com/events/1264109806970710/

Număr de vizualizări :912


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro