”Concert în 4”, marca Ada Milea, la Doors Club

mart. 14th, 2017 | By | Category: Eveniment

Duminică, 19 martie 2017, Doors Club din Constanța vă invită la ”Concertul în 4” cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristi Rigman. Ironie și umor; voce, chitară și percuții – un spectacol senzațional, marca ADA MILEA.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele se achiziționează de la sediul clubului. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro.

Ada Milea a absolvit Universitatea de Artă Teatrală din Târgu Mureș, secția Actorie. A cântat și a jucat în piese de teatru în regia lui Radu Afrim: „No Mom’s Land”, „America știe tot”, „De ce fierbe copilul în mămăligă”. A realizat coloane sonore pentru diferite piese de teatru. A cântat în regia lui Th. Cristian Popescu muzica premiată a unor spectacole de teatru: „Eu când vreau să fluier, fluier”, „Trilogie belgrădeană”. A realizat discurile: „Aberații sonore”, „Absurdistan”, „Apolodor”, „Quijote”.

Bobo Burlăcianu învață să cânte la chitară în timpul liceului și face parte din trupa de umor „Patrula 0”, unde îl cunoaște pe Bobi Dumitraș, viitorul coleg din Fără Zahăr. Între 1999 și 2004 activează în trupa de teatru „Ludic” la Casa de Cultură a Studenților din Iași.

În 2001 formează trupa Fără Zahăr și debutează în cenaclul folk „Moldavia”. Primul album apare în 2003 și se numește „Episodu’ unu: Amenințarea faitonului”. Urmează albumele „Episodu’ 2 de la Dorohoi” și „Neamul lui Peneș Curcanul”. Între 2004 și 2012 semnează, alături de Bobi, rubrica „Voi n-ați întrebat, Fără Zahăr vă răspunde” în Suplimentul de cultură. O parte din texte sunt publicate în volumul „Voi n-ați întrebat, Fără Zahăr vă răspunde”, de Bobi și Bobo, apărut la Editura Polirom în 2006.

În 2004 o cunoaște pe Ada Milea, cu care va colabora în spectacolele-concert „Quijote”, adaptare după Miguel de Cervantes, „Nasul”, după N.V. Gogol, „Deliruri”, după poeme de Ion Mureșan, „Alcool”, după poeme de Ion Mureșan, „Insula”, după Gellu Naum și „Cântece de iarnă”.

Anca Hanu a absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune, Universitatea „Babeş-Bolyai“ din Cluj, promoţia 2006, clasa prof. Diana Cozma. Este acrtiță a Teatrului Național din Cluj din anul 2006. Deținătoare a nenumărate premii în domeniul teatral.

Cristi Rigman este actor al Teatrului Național din Cluj Napoca, licențiat în Arta Actorului din cadrul Universității „Babes-Bolyai”, Facultatea de Teatru și Televiziune, clasa profesorilor Miriam Cuibus, Mona Chirilă, Dragoș Pop (1998 – 2002).

Și-a început activitatea teatrală încă din anul 2000, iar din 2003 este angajat al Teatrului Național din Cluj Napoca. De-a lungul timpului a lucrat cu regizori precum Radu Afrim („Mansardă la Paris cu vedere spre moarte”, „Ultimul mesaj al cosmonautului către femeia pe care a iubit-o cândva în fosta Uniune Sovietică”), Mihai Măniuţiu (Alcesta”, „Noaptea Walpurgiei sau Pașii Comandorului”), Mona Chirila (Zenobia, Revizorul), Alexandru Dabija („Pygmalion”, „Florența sunt eu”, „Sânziana și Pepelea”, „Mein Kampf”, „Linoleum”) ș.a.

În 2014, s-a alăturat proiectului „Deliruri”, un spectacol-concert de Mihai Măniuţiu, unde apare alături de Ada Milea, Vava Ștefănescu si Bobo Burlăcianu.

Număr de vizualizări :951


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro