Spectacolul-lectură ”Gardenia sau Griji cu lapte”, la Casa Artelor din Timișoara

feb. 14th, 2017 | By | Category: Eveniment

Marți, 21 februarie 2017, ora 19.00, la Casa Artelor (str. Episcop Augustin Pacha nr. 8), Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara vă invită la spectacolul-lectură “Gardenia” de Elżbieta Chowaniec.

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” continuă dialogul atât cu liceenii și studenții, cât şi cu publicul invitat să se familiarizeze cu texte valoroase ale dramaturgiei contemporane. După succesul extraordinar al spectacolului “Gardenia”, din repertoriul Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, vă propunem, așadar, “Gardenia sau Griji cu lapte”, interpretat de studenţii şi elevii Brenda Bernad, Maria Brîndușă, Maria Bujancă, Oana Nedelcu, Ioana Nițulescu, Iulia Pal, Vanesa Serac şi Andreea Todinca. Regia este realizată de Victor Dragoș, iar coordonarea proiectului este asigurată de Daniela Șilindean.

Patru destine în vizor, patru femei, patru existențe zbuciumate aflate la intersecția vremurilor tulburi. Conflicte între generații sau… “Griji cu lapte” – cum își intitulează lectura actrițele și regizorul.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Cultură Timiș, Casa Artelor, Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Muzică și Teatru, (secția Actorie în limba germană). Prima reprezentație a acestui spectacol-lectură a fost găzduită de Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran”, în cadrul programului Teatru la bibliotecă.

Spectacolul se desfășoară în limba română, intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Număr de vizualizări :903


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro