Premiera oficială a spectacolului ”KIMBERLY”, la Teatrul de Comedie

feb. 22nd, 2017 | By | Category: Eveniment

Vineri, 3 martie 2017, ora 19.00, la Sala Studio, Teatrul de Comedie prezintă premiera oficială a spectacolului ”KIMBERLY” de David Lindsay-Abaire, regia Andreea Vulpe, scenografia Cristina Milea.

KIMBERLY

de David Lindsay-Abaire

Distribuția: Virginia Mirea (Kimberly); Mihaela Teleoacă (Debra Watts); Vlad Bâzganu (Jeff); Laura Creț (Pattie); Ioan Coman (Buddy).

KIMBERLY este un spectacol provocator care răstoarnă ideile preconcepute despre normalitate. O familie disfuncțională, pusă în fața unor situații normale reacționează în cele mai neașteptate moduri, amintind de comediile negre cu tot arsenalul lor de umor, satiră și de neconvențional. Kimberly asigură echilibrul, aducând în ciudata poveste  emoția necesară transmiterii unui mesaj. Mesaj care conferă un alt înțeles înaintării în vârstă.

Număr de vizualizări :1032


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro