Daniel Dăianu lansează volumul „New Europe and the Great Recession”

feb. 27th, 2017 | By | Category: Agenda de carte
Joi, 2 martie 2017, începând cu ora 12.30, la Sala-club a Casei Universitarilor (Str. Em. de Martonne nr. 1), Academia Română – Centrul de Studii Transilvane, Universitatea Babeș-Bolyai și Editura Școala Ardeleană vă invită la lansarea volumului „New Europe and the Great Recession” de Daniel Dăianu (ediție în limba engleză). Prezintă: Prof. univ. dr. Mihaela Luțaș, Conf. univ. dr. Ágnes Nagy, Conf. univ. dr. Valentin Naumescu. Moderator: Acad. prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop.

Daniel Dăianu este membru al Academiei Române, membru în CA al BNR, membru al EU High Level Group on Own Resources (HLGRO) și fost europarlamentar. În perioada 1997-1998 a fost ministru al Finanțelor. Este profesor universitar la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București.

Număr de vizualizări :1077


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro