Bianca Tămaș lansează romanul „Anuță dragă”, la Cluj-Napoca

feb. 13th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 16 februarie 2017, începând cu ora 17.30, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (Str. Memorandumului nr. 21, Cluj-Napoca), va avea loc lansarea unui nou volum semnat de Bianca Tămaș: „Anuță dragă” (roman, Editura Școala Ardeleană, 2017). Participă, alături de autoare, Radu Țuculescu, Alexandru Jurcan, Victor Cubleșan și Vasile George Dâncu. Moderator: Tudor Sălăgean.

Bianca Tămaș s-a născut la 24 noiembrie 1992, în Huedin. A absolvit Liceul Teoretic „Octavian Goga” în Huedin, la profilul matematică-informatică, apoi Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai, la specializarea Jurnalism. În prezent urmează cursurile masteratului de PR și Publicitate (linia engleză) la aceeași facultate și lucrează ca jurnalistă. A publicat pentru prima dată în revista Tribuna, suplimentul Claviaturi. A debutat cu volumul Când cerul era pe sfârșite (Limes, 2011), iar cel de-al doilea volum al său este Bere și pantofi cu toc(Eikon, 2014). Are un blog pe care scrie ocazional, despre firimituri cotidiene: tamasbianca.wordpress.com.

Număr de vizualizări :1033


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro