Aurora Dumitrescu lansează volumul „Bipolara”, la Muzeul de Artă din Craiova

feb. 10th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 18 februarie 2017, ora 12:00, la Muzeul de Artă Craiova, Sala Oglinzilor (Calea Unirii 15), va fi lansat cel de-al treilea volum al Aurorei Dumitrescu,  apărut în toamna anului trecut la Editura Tracus Arte. Moderator: Ecaterina Dăescu Invitați: Nicu Panea – prof. univ. dr.; Nicolae Coande – scriitor, secretar literar al Teatrului Național Marin Sorescu; Mihai Firică – scriitor și jurnalist; Doina Postolachi – scriitor; Ion Maria – scriitor.

Aurora Dumitrescu s-a născut pe data de 4 octombrie 1975 la Craiova.

A debutat în 2012 cu volumul de proză Drumuri, o mărturisire autentică a propriei experienţe de viaţă. În 2013 scrie Roata, o continuare a volumului Drumuri, persistând în literatura de dezvoltare personală.

În 2014 apare romanul Cagliostro, distins cu premiul I pentru proză consacrată la concursul Alexandru Macedonski în anul 2015. Cagliostro nu este propriu-zis un roman istoric, ci mai degrabă un roman de o profundă spiritualitate.

Bipolara introduce cititorul în lumea ireală şi fascinantă a unui personaj care nu mai ştie să discearnă realul de imaginar… Cititorul nici el nu mai ştie cât este de real sau cât este de imaginar, devenind şi el bipolar odată cu personajul său…

Lumea 3D devine plictisitoare şi inutilă pentru Gloria şi ea rătăceşte pe drumuri în căutarea sensului…

Număr de vizualizări :1726


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro