”Sex, dragoste și alte nebunii”, la Epic Bar

feb. 1st, 2017 | By | Category: Eveniment

Joi, 16 februarie 2017, de la ora 20:00, Epic Bar și Teatrul de Pică vă invită la avanpremiera spectacolului ” Sex, dragoste și alte nebunii”.

Faceți-i persoanei iubite un cadou special cu ocazia Valentine’s Day. Fiți originali și oferiți-i o dedicație specială teatrală. Un spectacol despre și cu dragoste. Poezii de dragoste, scrisori de-altadată și câteva scene din piese celebre.

Multe definiții au dat oamenii iubirii. De-a lungul timpului, iubirea  a fost una dintre cele mai discutate și enigmatice teme ce au făcut subiectul cărților, operelor, bucăților muzicale, poeziilor.  Platon a spus că iubirea e un delir, a fi îndrăgostit e o boală, o nebunie. Dacă îţi lipseşte iubirea, îţi lipseşte viaţa. Iubirea înseamnă a fi doi şi a nu fi decât unul. Sunteți invitați în fabuloasa lume a zgomotului iubirii. De multe ori, mult zgomot…pentru nimic. Alteori, pasiune nebună. Uneori și puțină ceartă. Veți întâlni de toate, pentru toți.

SEX, DRAGOSTE ȘI-ALTE NEBUNII – avanpremieră

Un spectacol de Tudor Sicomaș

Cu:

Antonio-Tadeusz Minca

Ștefan Opreanu

Lavinia Alexandru

Gabriela Alexandru

Burcescu Oana

și

Tudor-Costin Sicomaș

Suportul artist este de 20 lei și se plătește la intrarea în sala de spectacol.

Rezervări: 0731 775 510, prin mesaj privat pe pagina Teatrul de Pică sau email la adresa teatruldepica@outlook.com

O producție marca Teatrul de Pică, susținută de Epic Bar.

Număr de vizualizări :881


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro