Vama & Zdob și Zdub, concerte aniversare ”11 ANI Doors Club”

ian. 8th, 2017 | By | Category: Eveniment

Doors Club din Constanța sărbătorește 11 ANI de activitate! Sunteți așteptați la Zilele Doors Club alături de VAMA (20 ianuarie 2017) și ZDOB ȘI ZDUB (21 ianuarie 2017).

Vineri, 20 ianuarie 2017 – Concert VAMA (ora 23:00);
Sâmbătă, 21 ianuarie 2017 – Concert ZDOB ȘI ZDUB (ora 23:00).

Prețul unui bilet pentru fiecare concert este 50 de lei. Biletele se vor achiziționa în avans, de la sediul clubului, începând cu data de 16 ianuarie. Program vânzări bilete: luni-joi, între orele 12:00-17:00 și miercuri, între 20:00-22:00.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

For all Rockers and Rollers to enjoy

Doors Club – un loc în care muzica vorbește în orice colț te-ai uita. Te simți bine și confortabil într-o atmosferă de prietenie, degajare și profesionalism.

Once inside Press Rec Button for New Memories

Pentru că ți-a rămas în memorie aroma cafelei noastre, gustul prânzului perfect, piesa pe care ai auzit-o în timp ce savurai o bere, concertul la care poate ai ajuns din întâmplare sau noaptea în care ai dansat cum n-ai mai făcut-o de mult.

Doors Club – Live Action

Secretul este să oferi ceea ce îți dorești să primești. Ne-am dorit muzică LIVE și am adus pe scenă artiști de top, nume mari ale muzicii autohtone, dar și artiști internaționali (Mr Big, Iyeoka, Zdob și Zdub, Moonlight Breakfast, Alternosfera, Harry Tavitian, A.G. Weinberger, Iris, Cargo, Vița de Vie, Vama, Nicu Alifantis, Ducu Bertzi, Ioan Gyuri Pascu și mulți alții.

În timp, Doors Club a devenit una dintre cele mai bune locații de evenimente LIVE din țară. Un spațiu socio-cultural inedit, ce îmbină într-un mod original manifestările sociale cu cele culturale și artistice.

Număr de vizualizări :1106


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro