Spectacolul muzical-poetic „Nu credeam să-nvăţ a muri vreodată”, de Ziua Culturii Naţionale, la Chișinău

ian. 8th, 2017 | By | Category: Eveniment

Vineri, 13 ianuarie 2017, ora 18.00, la Teatrul Poetic „Alexei Mateevici” din Chişinău, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Teatrul Poetic „Alexei Mateevici” din Chişinău organizează, pentru a marca Ziua Culturii Naţionale, spectacolul muzical-poetic ”Nu credeam să-nvăţ a muri vreodată” dedicat poetului naţional Mihai Eminescu.

În cadrul evenimentului, poetul Valeriu Matei şi actorul Nicolae Jelescu vor susţine un recital cu poezii de Mihai Eminescu acompaniaţi de muzicianul Viorel Burlacu (chitară).

Intrare liberă.

Număr de vizualizări :975


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro