Recital de muzică și poezie on-line pe radiomures.ro

ian. 16th, 2017 | By | Category: Eveniment

Joi, 19 ianuarie 2017, de la ora 19.00, în Sala de Concerte Radio Tîrgu Mureș de pe bd. 1 Decembrie 1918 nr.109, sunteți invitați pentru un nou eveniment extraordinar inclus în stagiunea „Seri de Jazz și Muzică Clasică”. Protagonista serii va fi pianista Lorena Aura Rogozan, elevă în clasa a XII-a la Liceul Vocațional de Artă din Tîrgu Mureș – clasa Carmen Popescu, candidată la o bursă în Danemarca. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

În program :

Fr.Chopin : Studiu postum nr.1
J.S. Bach : Preludiu si Fuga nr.2-Clavecinul bine temperat volumul 2
L. van Beethoven: sonata op. 90 integral ( p 1 si 2)
Fr.Liszt : ” Aus dem Wasser zu siengen”- transcriptie dupa un lied de Schubert

În cadrul recitalului își vor da concursul și elevi ai secțiilor oboi, chitară și arta actorului din cadrul Liceului Vocațional de Artă din Tîrgu Mureș.

Un proiect marca Radio Tîrgu Mureș realizat cu sprijinul UCIMR, Neumarkt Events și Exces Music

Parteneri: AgentiadeCarte.ro, Cotidianul „Zi de Zi”, Asociația K Arte, Știi TV

Evenimentul va fi transmis live pe www.radiomures.ro

Intrarea la eveniment este liberă!

Număr de vizualizări :1355


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro