Horațiu Mălăele revine pe scena Operei Naționale Române din Timișoara

ian. 17th, 2017 | By | Category: Eveniment

Pe 6 și 7 februarie 2017, de la ora 19.00, pe scena Operei  Naționale Române din Timișoara, Horațiu Mălăele revine cu unul dinte spectacolele sale antologice: ”Cafeneaua”. Vedeta va petrece două seri împreună cu publicul timișorean și va juca alături de actrițele Emilia Popescu și Dana Dogaru comedia scrisă de Sam Bobrik și Ron Clark.

”O bufonadă amară, ce ne propune să cunoaştem povestea simplă a unei familii americane: Louise şi Wally Murdock (văzuţi la 30, 50 şi 70 de ani); căsnicia lor fisurată, dar şi consolidată de apariţia tinerei Janet. (…) Un spectacol despre viață, iubire, trădare și singurătate; un spectacol al tuturor, dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale. Pe parcursul comediei, râsul va căpăta gustul sărat al lacrimilor”, promit actorii.

Biletele pentru primele două reprezentații la Timișoara ale spectacolului în care ” Horaţiu Mălăele transformă o dramoletă americană mofluză într-o explozie de umor şi de emoţie” s-au pus în vânzare la Agenția Operei și costă, în funcție de loc, între 80 și 120 de lei.

”Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambiţiile şi slăbiciunile, norocirile si nenorocirile, viaţa mea, a voastră, a noastră şi toate la un loc răsturnate în viaţa acestei familii imaginate – oglinda vie şi spăimântătoare a vieţii noastre pe pământ”, dezvăluie Horaţiu Mălăele.

Număr de vizualizări :761


One Comment to “Horațiu Mălăele revine pe scena Operei Naționale Române din Timișoara”

  1. Ioana spune:

    Un mare actor! Abia astept sa il revad!

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro