Florin Piersic își celebrează a 81-a aniversare la Timișoara

ian. 12th, 2017 | By | Category: Eveniment

În 27 ianuarie 2017, Florin Piersic va împlini 81 de ani, iar seara de 26  ianuarie  îl va găsi pe scena Operei Naționale Române din Timișoara, cu un spectacol care a devenit un adevărat brand teatral al ultimului deceniu în România:  ”Străini în noapte”.

Pentru că publicul timișorean este  prietenul  său de o viață, după cum adesea o spune, actorul Florin Piersic a decis ca în acest an să-și sărbătorească ziua de naștere la Timișoara.

În comedia romantică scrisă de Eric Assous și  regizată de Radu Beligan, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în crepusculul vieții sentimentale și care, în absența soției, își începe noaptea  într-un bar, de unde pleacă spre casă  însoțit de Juliette (rol interpretat de  actrița Medeea Marinescu), o femeie  tânără și senzuală, ce-și învăluie identitatea într-o stranie țesătură de minciuni și secrete. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. ”Străini în noapte” este, în fond, o profundă și melancolică meditație  despre  fragilitatea relațiilor umane și despre cum trecerea timpul ne schimbă.

”Sunt fericit să –mi petrec  această aniversare la  Timișoara, un loc de care mă leagă prietenii de o viață, cu un public matur cultural, subtil și rafinat, un loc de care mi-e mereu dor și în care mă simt întotdeauna dorit”  mărturisește celebrul actor.

Decorul  spectacolului este opera lui Puiu Antemir,  costumele  sunt creația renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustrația muzicală este realizată de flautistul Ion Bogdan Ștefănescu.

Spectacolul începe la ora 19, iar biletele au fost puse în vânzare la Agenția Operei din Timișoara.

Număr de vizualizări :855


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro