CARGO lansează ”VINYL”, la Doors Club

ian. 26th, 2017 | By | Category: Eveniment

Joi, 26 ianuarie 2017, ora 20:00, Doors Club din Cobstanța vă invită la concertul trupei CARGO, eveniment în cadrul turneului național. Cavalerii Rockului Românesc vor lansa un material discografic de excepție – ”CARGO VINYL” – destinat colecționarilor și fanilor exclusiviști.

Pentru o calitate mai bună a sunetului, materialul a fost presat pe 2 vinyluri şi fabricat într-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare înseriate.

2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte şi realizări, adăugând la colecţia privată mai multe distincţii importante printre care: Ordinul Cultural în Grad de Cavaler, Cetăţeni de Onoare ai Oraşului Timişoara şi, de departe, cea mai importantă distincţie, primită din partea publicului: CEA MAI IUBITĂ TRUPĂ ROCK DIN ROMÂNIA.

Vino la Doors Club să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică!

Biletele se pun în vânzare în săptămâna evenimentului, începând de marți, 24 ianuarie, la sediul clubului. Program vânzări bilete: marți-joi, între 12:00-17:00 și miercuri între 20:00-22:00.

Biletele au următoarele prețuri:
– cu loc: 60 de lei;
– fără loc: 40 de lei.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Număr de vizualizări :585


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro