”Flamenco Jazz & Beatles”, la Teatrul Nottara

ian. 27th, 2017 | By | Category: Eveniment

Marți, 31 ianuarie 2017, ora 20.00, la Teatrul Nottara, sunteți invitați la ”Flamenco Jazz & Beatles”. Invitat special: Irina Sârbu. În anii ’60, muzica The Beatles era pe cât de respectată, pe atât de populară. În timp ce The Fab Four ca și grup împingeau granițele muzicii rock și stabileau standardele pentru decadele ce aveau să urmeze, fiecare membru în parte își juca propriul rol revoluționar. Pe măsură ce muzica The Beatles creștea în complexitate, tot mai mulți muzicieni de jazz au fost atrași de a explora aceste compoziții extraordinare, melodii superbe, armonii parcă divine, de o neconvențională complexitate armonică și metrică. Muzica The Beatles este cu adevărat fără vârstă, așa cum o demonstrează interesul pentru song book-ul lor a noi și noi generații de muzicieni de jazz și nu numai. Flamenco este o formă de artă pasională și seducătoare, o cultură misterioasă și neînțeleasă, care a “ars” Andalucía timp de aproape 500 ani, ajungând astăzi să aibămilioane de “aficionados” în toată lumea.

Lucas Molina feat. Jazz Syndicate & Irina Sarbu – “BEATLES FLAMENCO JAZZ”

Cu siguranță una dintre cele mai fermecătoare apariții și voci ale scenei de jazz românești, Irina Sarbu, prezenţă vocală caldă, catifelată, cu straluciri estompate și mlădieri insinuante dublate de sensibilitate, temperament exploziv atunci când este cazul și imaginație improvizatorică, împreună cu Lucas Molina, exoticul dansator din Buenos Aires, cunoscut mai ales pentru colaborările cu David Bisbal și Andra, Loredana Groza, sau showurile de la Sala Radio, Ateneul Roman etc., și asistați de câțiva talentați reprezentanți ai noului val de instrumentiști de jazz din România, reuniți sub titulatura Jazz Syndicate, vor explora într-o manieră de jazz sau flamenco non-conformistă celebrele hituri Beatles, invitându-ne să “ardem” într-o seară plină de viață, culoare și romantism, unde muzica și dansul, coardele chitarelor sau bătăile cajonului ori castanetelor de Flamenco vor fuziona cu sunetele blue & Jazzy, făcându-ne să aclamăm la sfârșitul serii: Ole!

Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, Eleanor Rugby, Lady Madonna și multe altel hituri sunt promisiunea unei seri memorabile cu BEATLES FLAMENCO JAZZ!

Bilete prin Eventim.ro, Iabilet.ro și Bilete.ro.

Evenimentul “BEATLES FLAMENCO JAZZ”, face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions, unde anul acesta vor mai concerta:

KENNY GARRETT – Do Your Dance – 23 Februarie 2017, Sala Radio/București;

KENNY GARRETT – Do Your Dance – 25 Februarie 2017, Casa de Cultură a Studenților/Cluj Napoca;

* JOE LOVANO – Master od Saxophone – 25 Martie 2017, Sala Radio/București;

PROGRAM:

Concertul “BEATLES FLAMENCO JAZZ” va avea loc în data de 31 ianuarie 2017, ora 20:00, la Teatrul Nottara din București. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.

VIDEO:

www.youtube.com/watch?v=yxC2EgF7FO8

www.youtube.com/watch?v=bAYFJ1YkoAw

www.youtube.com/watch?v=qslZff3ypvM


Număr de vizualizări :919


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro