“Fărămintea lui eCHT” se produce la Adunarea Poeților și a SpectActorilor craioveni

ian. 17th, 2017 | By | Category: Eveniment

Vineri, 20 ianuarie 2017, de la ora 17.30, la sala “Ia te uită!” a Teatrului Național din Craiova,  “Adunarea Poeților – acasă la Marin Sorescu” vă dă întâlnire cu un poet ingenios și suprinzător. Poetul Dumitru Florin Emilian, pe numele său de scenă eCHT, va susține un performance vizual intitulat “Fărămintea lui eCHT”, un show de iluzii la care poetul va lucra cu versuri și instrumente adecvate.

eCHT nu vine cu mâna goală: îl va însoți poetul Dan Suhai, are 25 de ani,
scrie poezie de opt ani, percepe arta ca fiind mai mult decat o adunătură de norme, se prezintă ca fiind egocentric în scris, poezia sa poate fi încadrată în ceea ce se numește lirică underground.

Este prima reuniune din acest an a Poeților și a SpectActorilor craioveni! Ținuta de gală obligatorie: fular tricotat de mama și ghete rezistente la zăpadă! Cafea, vin fiert, dulciuri de casă (făcute tot de bunica angajată la patron…).

Dumitru Florin Emilian a.k.a. eCHT. 36 de ani, născut în 1980 în Balș, orașul cu două poduri și prea puțină speranță. Absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Filozofie-Sociologie, promoția 2002. Master în filozofie. Practicant zen, magie, ocultism, dadaism, discordianism, anarhism. Editor al revistelor “echt” și „N/A”. Câștigător al Premiului pentru un poet din Oltenia al Festivalului de literatură “Traian Demetrescu”, 2016.

Număr de vizualizări :767


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro