O nouă librărie Cărturești s-a deschis în Brașov

dec. 20th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

În prag de Sărbători, cititorii din Brașov au la dispoziție un nou spațiu din care să aleagă cadouri pentru ei și pentru cei dragi. O nouă librărie Cărturești s-a deschis  în sud-estul orașului, în cadrul Galeriei Carrefour Brașov. Noul Cărturești măsoară 200 mp și adăpostește peste 9.000 de titluri atent selecționate de carte, muzică și film, precum și un mix de ceaiuri, accesorii, papetărie și gadgeturi pentru cititori. Amenajarea librăriei este semnată de biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța și Iași. Și în acest caz, accentul a fost pus pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.

Deschiderea din Brașov face parte din planul Cărturești de a ajunge la publicul din afara capitalei și de a propune includerea în programul micilor și marilor cititori lectura și timpul petrecut în librărie.

DESPRE CĂRTUREȘTI

De 16 ani, Cărturești redefinește așteptările pe care le avem de la o librărie. Spațiile sale sunt dedicate unei noi experiențe de cumpărare și promovare a cărții și a produselor culturale. Rețeaua Cărturești cuprinde un magazin online și 21 de librării fizice deschise în București, Iași, Timișoara, Cluj, Brașov, Constanța, Arad, Suceava și Ploiești.

Număr de vizualizări :1042


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro