Etapa finală a concursului ”Audiție Națională 2016”

dec. 14th, 2016 | By | Category: Postcard

După jurizarea materialelor audio-video primite, concursul pentru tineri actori Audiție Națională 2016 – organizat de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematogarfică „I.L.Caragiale” București cu sprijinul ARCUB –  a ajuns la etapa finală. Aceasta se va desfășura în 15 și 16 decembrie, la sala Ileana Berlogea, UNATC.

Cei 20 de finaliști vor prezenta în fața publicului și a juriului, one man/woman show-ul de 7-10 minute trimis pe suport video la înscriere. Din comisia finală de selecție fac parte: Răzvan Mazilu, Eliza Bercu, Vlad Cristache, Vladimir Anton, Cristina Gavrilă, Carmen Stanciu, Mihaela Rus, Gabi Iencek, Anca Bradu, Lucian Ghimiși.

Program:

15 decembrie

12:00 – deschiderea oficială a etapei finale Audiție Națională 2016

12:00-17:00 – vizionări one man/woamn show live

16 decembrie

12:00-17:00 – vizionări one man/woamn show live, deliberare juriu, festivitatea de premiere

Prima etapă a competiției Audiție Națională 2016 s-a desfășurat în perioada 25 noiembrie – 13 decembrie și a constat în înscrierea concurenților și jurizarea înregistrărilor trimise.

Audiția Națională se adresează tinerilor actori cu vârsta până în 35 de ani, studenți din ultimul an de studiu (anul III – Licență; Anii I și II – Master) și absolvenți ai Facultăților de Teatru din toată țara. Nu există condiții restrictive referitoare la statutul profesional – angajat, independent etc.

Festivalul este o oportunitate importantă de afirmare la început de carieră artistică în teatru și film, de cunoaștere a colegilor de generație și de explorare a unor metode și tehnici de lucru pe care tinerii au șansa să le împărtășească.

Premiile

Câștigătorii audiţiei vor face parte din distribuția a două spectacole produse în anul 2017:

● un musical în regia şi coregrafia lui RĂZVAN MAZILU – la Teatrul Excelsior

● un spectacol de teatru în regia lui VLADIMIR ANTON – la Teatrul Bulandra

Număr de vizualizări :723


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro