„Tribuna Scriitorilor Fără Prejudecăți”, ediția a șaptesprezecea

dec. 15th, 2016 | By | Category: Postcard

Comitetul de conducere al Revistei „Amurg Sentimental”, aflată în cel de-al  XXII-lea an de la apariție, anunță că în data de 17 decembrie 2016, începând cu orele 10:30, la Muzeul Național de Literatură Română – Casa Memorială „George și Agatha Bacovia” din București, va avea loc cea de-a șaptesprezecea ediție a evenimentului „Tribuna Scriitorilor Fără Prejudecăți”.

Evenimentul, aflat sub patronajul Revistei și Editurii „Amurg Sentimental”, reprezintă ediția a V-a din stagiunea a II-a a seriei de evenimente „Tribuna Scriitorilor Fără Prejudecăți” și va cuprinde o expoziție de pictură, prezentarea de creații literare și momente muzicale.

Pentru înscrierea în programul manifestării, dar și pentru a obține mai multe detalii, cei interesați se pot adresa la numărul de telefon 0744113218.

Număr de vizualizări :873


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro