„Căsnicie cu bucluc”, la Doors Club

dec. 13th, 2016 | By | Category: Eveniment

Joi, 15 decembrie 2016, ora 19:00, Doors Club din Constanța vă invită la o… “Căsnicie cu bucluc!”.

Se întâmplă foarte des și în diverse case ca bărbatul să fie tentat de prezența vaporoasă a unei alte femei. Se întâmplă și în casa avocatului Emil Strambuleanu… Se întâmplă dintr-un dans! Se întâmplă să ajungă dimineața acasă și sa aibă parte de crize de gelozie din partea soției, care îl implică în poveste pe fratele ei, fost judecător de instrucție, căruia nimic nu-i scapă. Emil, văzându-se nevoit să iasă din încurcătură, inventează un al treilea personaj, care se întâmplă să-i bată la ușă și de aici se întâmplă….

Distribuția: Andu Axente, Clara Ghiuvelichian, Emanuel Cristoiu, Andi Cantaragiu și Luiza Martinescu.

Prețul unui bilet este 25 de lei. Biletele se achiziționează la intrare la eveniment. Publicul este așteptat la ora 18:30.
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Număr de vizualizări :992


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro