”Căsuța poveștilor scrise și nescrise”, atelier pentru copii cu scriitorul Petre Crăciun

dec. 8th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 8 decembrie 2016, ora 18.00, la Cărturești Verona (Str. Arthur Verona 13-15, Sector 1), în Mansardă, Editura Zorio vă invită la atelierul ”Căsuța poveștilor scrise și nescrise”, împreună cu Petre Crăciun, deținătorul Premiului Uniunii Scriitorilor pe anul 2016, la secțiunea Carte pentru copii și tineret.

Autorul și invitații săi – elevi din București și Giurgiu – vor sta la povești, înconjurați de personajele din volumele:

-Cu Andersen în Regatul Poveștilor” (premiul USR pentru carte de copii în acest an) și Fetița din Floare (ambele prezente în 2016 la Târgul de la Bologna și incluse în Catalogul României

-Basme (Premiul Cartea anului Filiala pentru copii a USR în 2014)

-Basme pentru familia mea.

Știi o poveste de Petre Crăciun? Vino joi, 8 decembrie la Carturești Verona! Nu știi? Vino să asculți aceste povești chiar de la autor!

Invitații copii vor primi Certificate de Ambasadori in Regatul Poveștilor.

Intrarea liberă!

Număr de vizualizări :1234


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro