Serile Facultății de Litere: lansări de carte și workshop de literatură și traducere literară

nov. 24th, 2016 | By | Category: Eveniment

Joi, 24 noiembrie 2016, de la ora 18:00, Facultatea de Litere a Universității Transilvania din Brașov vă invită la două lansări, una de poezie și cealaltă de proză.

La libraria Okian se va lansa, de la ora 18:00, volumul de poezie ”TRADO”, scris de poetele Svetlana Cârstean și Athena Farrokhzad (Suedia), apărut recent la editura Nemira. Prezintă, alături de autoare, scriitorul Caius Dobrescu.

Înaintea lansării, de la ora 16:00, cele doua poete vor fi invitatele Seminarului de Scriere Creatoare și Traducere Literară „Alexandru Mușina”, un workshop public al masteratului de Inovare Culturală de la Facultatea de Litere. Seminarul va avea loc tot la librăria Okian.

Tot de la ora 18:00, la Libraria Humanitas, Serile Facultății de Litere îl au ca invitat pe prozatorul Matei Florian pentru lansarea, urmată de o lectura publică, a celui mai recent roman al său, Cexina Catapuxina (Polirom, 2016).

Număr de vizualizări :739


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro