Premiile Creativității ARCUB – UNATC

nov. 9th, 2016 | By | Category: Postcard

Duminică, 13 noiembrie 2016, ora 18:00, la UNATC (str. Matei Voievod, nr. 75-77),  sala Ileana Berlogea, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” în parteneriat cu ARCUB vă invită la ceremonia de decernare a Premiilor Creativității ARCUB – UNATC. AgențiadeCarte.ro vă prezintă programul evenimentului.

ora 18:00 – deschidere eveniment cu exercițiu Commedia dell`Arte

ora 18:20 Festivitatea de premiere

ora 20:00 – închidere eveniment cu exercițiu Commedia dell`Arte

Premiile CREATIVITĂȚII ARCUB – UNATC se acordă pentru a redescoperi și reevalua capacitatea mediului universitar de a determina noi direcții de gândire și creație. Universitari din toate generațiile dovedesc permanent o continuă creativitate conceptuală și aplicativă, dezvoltând procese evolutive și noi perspective în câmpuri de activitate  de maximă deschidere cognitivă.

Universități participante: Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, Universitatea Națională de Arte din București, Universitatea Naţională de Muzică din București, Universitatea din București, Universitatea Politehnică din București, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară București, Universitatea Tehnică de Construcţii București, Universitatea Hyperion, Universitatea de Arhitectură si Urbanism „Ion Mincu”.

Câștigătorii sunt desemnați de universitățile participante și, prin premiile decernate, UNATC împreună cu ARCUB confirmă public valoarea unor realizări și inovații importante.

La festivitatea de premiere vor participa studenți și cadre didactice din majoritatea universităților bucureștene, personalități și jurnaliști.

Număr de vizualizări :822


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro