Premiera spectacolului ”Ne dați ori nu ne dați?”, la Teatrul Arte dell’Anima

nov. 23rd, 2016 | By | Category: Eveniment

Vineri, 16 decembrie 2016, de la ora 19:00, la Teatrul Arte dell’Anima, va avea loc premiera spectacolului  ”Ne dați ori nu ne dați?”, un spectacol al Companiei Independente „Teatrul de Pică”.

Un sectacolul-manifest “Ne daţi ori nu ne daţi?”. E comedie? E dramă? Să fie comedie neagră? Sau dura realitate? Veniţi şi veţi afla.

Trăim într-o lume a vitezei. Banul conduce societatea. Lumea din jur se ghidează după cantitate. Calitatea a dispărut. Suntem prizonieri ai propriilor noastre dorinţe şi nevoi. Fiecare din noi, însă, are o şansă de scăpare. Pentru că fiecare din noi este, de fapt, liber. Să găsim împreună fereastra din sufletul vostru şi să fugim. Să strigăm spre cei de sus: “Ne daţi ori nu ne daţi?” Bani, libertate, o viaţă mai bună!

“Ne daţi ori nu ne daţi?” – un spectacol-manifest. Un spectacol-eveniment. “Ne daţi ori nu ne daţi?” este mai mult decât teatru. Este o mişcare, o creaţie unică. Veţi râde, poate. Veţi lăcrima, mai mult ca sigur. Dar precis nu veţi rămâne de piatră. Pentru că vă veţi recunoaşte în luminile reflectoarelor!

Ne daţi ori nu ne daţi?

Un scenariu original de Tudor Sicomaş (după o idee de Clifford Odets şi alţi dramaturgi

americani)

Un spectacol de Tadeus Mincă

Distribuție:

Oana Burcescu – Florence

Lavinia Alexandru – Directoarea

Tudor Sicomaș– Dr. Benjamin

Antonio Tadeusz Mincă – John, un taximetrist

Iulia Cristescu – Dr Barnes

Corneliu Reu – Producătorul de teatru

Ştefan Opreanu – Actorul-sindicalist

Coloană sonoră & light design: Tudor Sicomaş & Ștefan Opreanu

Rezervari: 0733.060.033 sau prin mesaj pe pagina de Facebook a Teatrului Arte dell’Anima

Număr de vizualizări :889


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro