Lansarea volumului ”The Girl in the Rose”, de Petre Crăciun

nov. 7th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 9 noiembrie 2016, ora  17.00, la Librăria Mihai Eminescu din București, va avea loc lansarea volumului pentru copii ”The Girl in the Rose”, de Petre Crăciun. Volumul a apărut la editura Zorio și este tradus de Adrian G. Săhlean.

La eveniment vor participa: Adrian G. Săhlean ( traducătorul volumului), criticul Alex Ștefănescu, Adrian Ene ( realizator Radio ”Trinitas”), ilustratorul Anca Smărăndache. Vor interpreta melodii pe versuri de Petre Crăciun doamna Monica Benedic și eleva Carla Lucaci, din Ploscuțeni ( muzica, semnată de Monica Benedic).

Vor interpreta fragmente din carte elevi de la școlile nr.103 și 80 din Capitală. Vor participa și elevi de la alte unități școlare din București.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .

Număr de vizualizări :1018


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro