Dănuț Ungureanu lansează ”Autor de unul singur. Rețete pentru scrierea creativă”

nov. 4th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 18 noiembrie 2016, ora 17.45, în  cadrul ediţiei cu numărul 23 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS (Pavilionul Central Romexpo), va avea loc lansarea volumului ”Autor de unul singur. Rețete pentru scrierea creativă”. Volumul a apărut la editura Tritonic, în Seria de autor Dănuț Ungureanu, Colecția Comunicare media. Alături de autor, vor participa la lansare Michael Haulică, Dan Doboș, Bogdan Hrib.

Facebook event: www.facebook.com/events/324946334540707/?active_tab=about

Dănuţ Ungureanu, scriitor şi jurnalist, membru al Uniunii Scriitorilor, abordează o paletă largă de genuri, de la populara literatură science-fiction, până la publicistică. Portofoliul său cuprinde povestiri, romane, scenarii de televiziune şi radio, piese de teatru, scenarii de film artistic.

Număr de vizualizări :1146


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro