Conferință și lansare de carte ”Copilul invizibil”, la Sibiu

nov. 21st, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, ora 10.00, în incinta Bibliotecii Astra, Gáspár György, considerat unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați psihoterapeuți relaționali din România, va susține, la Sibiu, primul eveniment de parenting și dezvoltare personală. Conferința, “Copilul invizibil”, se bazează pe cele mai recente descoperiri științifice din domeniu psihologiei copilului și a familiei, și pe experiența psihoterapeutică a lui Gáspár de peste zece ani.

Evenimentul s-a bucurat până în prezent de un mare succes în diferite orașe ale țării, fiind bazat pe explicații ușor de înțeles și numeroase explicații științifice cu privire la motivele pentru care copiii și adulți, deopotrivă, se implică în anumite comportamente supărătoare și nepotrivite pentru relația părinte-copil.

Teoriile moderne din domeniul psihologiei ne spun că parentingul nu este despre stabilirea de reguli, impunerea de restricții sau modificarea comportamentelor copilului. Parentingul este despre relaționare, despre conectare, despre vindecarea rănilor emoționale ale adultului și pregătirea psihologică a acestuia pentru a însoți copilul în călătoria devenirii sale. Astfel, dacă dorim să fim părinți mai buni, avem nevoie să punem în centrul atenției relația sau mai exact maniera în care ne conectăm cu sine și cu copilul din fața noastră.

Nu este o conferință în care să se ofere strategii miraculoase la probleme de zi cu zi din relația părinte-copil, nu se vor elibera nici “rețete” comportamentale general valabile. Însă într-un cadrul sigur și relaxat, vom vorbi cald și prietenos despre inteligența parentală și importanța atașamentului, despre cultivarea conexiunii părinte-copil, despre dezvoltarea și funcționarea creierului uman, despre valoarea emoțiilor și despre revoluționarul concept de mindfulness sau starea de prezență conștientă.

Toți cei care vă doriți mai multă armonie în viața de familie sau în mediul profesional și care ați înțeles că orice schimbare trainică și de durată pornește de la interior spre exterior sunteți așteptați, la conferința “Copilul invizibil”.

Conferința va fi urmată de lansarea cărții “Copilul invizibil” – volumul de debut al lui Gáspár György, apărut în 2016 la Curtea Veche Publishing.

Preț bilet:
100 lei/persoana; 160 lei/cuplu

În ziua evenimentului prețul unui bilet este 120 lei și nu se mai aplică reduceri!
Participarea se face pe bază de înscriere accesând următorul link: docs.google.com/forms/d/1CuJn2IZDj9zQ99_6jiCDBL7bxdGJq8Lt3htbu5HMdf4/viewform?edit_requested=true

Număr de vizualizări :969


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro