Concert Platonic Band, „An Evening with THE BEATLES“, la Doors Club

nov. 22nd, 2016 | By | Category: Eveniment

Duminică, 27 noiembrie 2016, ora 20:00, Doors Club din Constanța vă invită la lansarea celui mai nou proiect Platonic Band – „An Evening with THE BEATLES “. În deplină armonie cu drumul pe care Platonic Band a ales să meargă în peisajul muzical autohton, programul pe care vi–l propunem va include piese cu o rezonanță aparte, lucrări considerate de critici ca născatoare de curente și genuri în muzica modernă. De la piese ca Get Back la Helter Skelter sau I Want You, geniul muzical al celor patru britanici va fi pus în scenă cu dedicație și virtuozitate de Nicu Patoi & Platonic Band, un tribut pentru cei considerați a fi cea mai influentă trupă a tuturor timpurilor – The Beatles.

Seara va fi deschisă cu o avanpremiera a albumului ”Geometry of Creation”, album ce urmează să fie lansat de Platonic Band în 2017.

Prețul unui bilet este 50 de lei.
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Număr de vizualizări :1259


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro