”Captiv în teatru”, la Ceainăria ARTea

nov. 1st, 2016 | By | Category: Postcard

Joi, 17 noiembrie 2016, începând cu ora 19:30, la Ceainăria ARTea, Teatrul de Pică prezintă prima premieră a stagiunii 2016-2017: „Captiv în teatru”. Un spectacol cu Antonio-Tadeusz MincaGabriela Alexandru și Mihai Dunărințu (Eenglish Mihai) la vioară. Scenariu și concept – Tudor Costin Sicomas.

Doamnelor și domnilor, iubitori și neiubitori de teatru, tineri și bătrâni, frumoși și urâți, pregătiți-vă să fiți…captivați!

Sunteți invitați ca pentru o seară să vă lăsați pradă propriei imaginații și să deveniți și voi captivi ai Teatrului de Pică. Urmăriți povestea unui actor care nu mai poate părăsi teatrul, oricât și-ar dori. Dar oare chiar își dorește?
Ce credeți că se întâmplă cu spiritul unui actor mort? Trece mai departe? Împietrește undeva între lumi?

O fată care este la fel de…captivată de teatru ca și idolul ei din alte timpuri, face o vizită bătrânului teatru părăsit. Și descoperă că în ea, în propria sa ființă se ascund…misterioase personaje.
O oră de mister, fantezie, umor și lacrimi. Fericire și tristețe. Comedie și dramă. Toate într-un singur spectacol – CAPTIV ÎN TEATRU.

Intrarea se face pe bază de donație. Ieșirea se face…pe răspundere proprie…
Rezervări: 0731.775.510
REZERVĂRILE TELEFONICE PREALABILE SUNT OBLIGATORII. LOCURILE SUNT LIMITATE. SPAȚIUL DE JOC ESTE…ALTFEL!

Spectacolul se desfășoară în sala Ceainăriei ARTea (str. Amiral Vasile Urseanu, nr. 1), în spatele Observatorului Astronomic de pe Bd. Lascăr Catargiu. Întârziații vor fi…captivați definitiv!

Număr de vizualizări :658


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro