”Călătorie în teatru”- Atelier de istoria teatrului, la Librăria Open Art

nov. 4th, 2016 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 19 noiembrie 2016, între orele 11.00-13.00, la Librăria Open Art ( Str. George Enescu nr.8, București), sunteți invitați la o primă ”Călătorie în teatru”. Durata atelierului este de 4 luni. Întâlnirile vor avea loc în fiecare sâmbătă. Prima lună este gratuită. Coordonator atelier: Tudor Sicomaș.

Ce este teatrul? Când a apărut? De ce a apărut? Cum a apărut? Ce este un actor? Cine a fost primul actor? Mai este nevoie de teatru? Oare chiar este Shakespeare contemporanul nostru?

Câte întrebări. Sigur mereu ați căutat răspuns la cel puțin una dintre aceste întrebări. Ei bine, acum aveți ocazia să aflați ce se ascunde în spatele lor. Descoperiți istoria teatrului pe înțelesul tuturor într-un mod plăcut, relaxat și interactiv.

La atelierul „Călătorie în teatru” veți învăța lucruri noi și fascinante despre marea istorie a teatrului. Vom parcurge împreună un drum lung de mii de ani și vom afla de unde a pornit acest fenomen impresionant numit teatru și unde a ajuns el astăzi.

Întâlnirile vor avea loc în fiecare sâmbătă, între orele 11.00-13, la Librăria Open Art din str. George Enescu, nr. 8. Durata atelierului este de 4 luni.

Prima întâlnire are loc sâmbătă, 19 noiembrie, la ora 11. Numărul maxim de participanți este de 12.

Prima lună este gratuită. Începând din a doua lună, participarea se face pe bază de donație. Donația minim recomandată: 20 lei.

Detalii și înscrieri: 0731.775.510 și la adresa tsicomas@gmail.com .

Facebook event: www.facebook.com/events/642869712560620/

Număr de vizualizări :985


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro