”Bob Dylan: Nobel contra Nobel”, la Suceava

nov. 2nd, 2016 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 2 noiembrie 2016, de la ora 18.00, în sala mare din Observatorul Astronomic al Universității Ștefan cel Mare din Suceava, are loc evenimentul ”Bob Dylan: Nobel contra Nobel”. Participă membrii grupului literar Zidul de Hârtie și ai Clubului de Inițiativă Literară.

Va avea loc o dezbatere despre acordarea premiului Nobel pe 2016 poetului și muzicianului Bob Dylan. Actorul Bogdan Amurăriței (Teatrul Municipal Matei Vișniec din Suceava) va oferi celor prezenți un recital pe versurile lui Dylan.

Seara se va încheia cu un concert live cu piese ale muzicianului american susținut de profesorul George Mahalu. Moderatorul întâlnirii este poetul Florin Dan Prodan.

Număr de vizualizări :1051


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro