Spectacolul “Dansând în noapte”, în cadrul FNT 2016

oct. 26th, 2016 | By | Category: Eveniment

Duminică, 30 octombrie 2016, de la ora 20.00, se va juca în cadrul celei de a XXVIa ediții a Festivalului Național de Teatru, spectacolul “Dansând în noapte” de Patrick Ellsworth, după filmul „Dancer in the Dark” al lui Lars von Trier. Producția Teatrului “Sică Alexandrescu” din Brașov este un demers regizoral semnat de Vlad Massaci, un discurs artistic despre natura sacrificiului, despre arta de a vedea în esența lucrurilor chiar atunci când lumina ochilor se stinge. Un spectacol de teatru ce sparge barierele stilistice, dar care păstrează, intrinsec, prin poveste, dimensiunea emoţionantă a celebrului film al lui Lars von Trier.

Mădălina Ciotea, interpreta personajului principal este deținătoarea unui instrumentar de stări și nuanțe interpretative care tranmsmit o încărcătură maximă de adevăr și care emoționează publicul prin capacitatea de a-și asuma o identitate scenică care bulversează prin puritate și forță.

Spectacolul a obținut în 2015 nu mai puțin de 3 premii în cadrul Festivalului de Dramaturgie Contemporană ediția a XXVI-a, Brașov: Premiul pentru cel mai bun spectacol, Premiul pentru cea mai bună regie – Vlad Massaci, iar Mădălina Ciotea a primit Premiul special al juriului pentru rolul Selma.

“Veniţi să vedeţi o femeie pe care întunericul nu o poate opri din a dansa cu viaţa”, spune Mădălina Ciotea, înterpreta Selmei.

Spectacolul se va juca (duminică, 30 octombrie, ora 20:00) la Sala Studio a Teatrului Național “I.L.Caragiale” București, iar biletele se pot achiziționa de pe platforma www.mystage.ro.

Dansând în noapte ★ FNT 2016

Dansând în noapte

de Patrick Ellsworth

Cu: Mădălina Ciotea, Bianca Zurovski, Marius Cordoş, Maria Gârbovan, Gabriel Costea, Mirela Borş, Claudiu Mihail, Vlad Pavel, Relu Siriţeanu și copilul Vlad Ţigănuş

Regia: Vlad Massaci

Scenografie, light design, conceptie şi realizare video: Andu Dumitrescu

Coregrafia: Andrea Gavriliu

Număr de vizualizări :950


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro