Programul Teatrului Arte dell’Anima, în cadrul FNTi 2016

oct. 24th, 2016 | By | Category: Postcard

În 2016, Festivalul Național de Teatru Independent a ajuns la ediția a 4-a. Cu această ocazie, Teatrul Arte dell’Anima este partener al FNTi, participând cu spectacole, dar fiind și gazdă a unor reprezentații produse de alte teatre. AgențiadeCarte.ro vă prezintă programul Teatrului Arte dell’Anima în cadrul FNTi 2016.

În perioada 3-6 noiembrie 2016:

Sediul Teatrul Arte dell’Anima (str. Făinari nr. 17D – zona Calea Moșilor; metrou Obor)

  • Joi, 3 noiembrie, ora 19:00 – „Din înțălepciunea lui Dorel”, spectacol găzduit (one-man show cu Andrei Ciopec)
  • Vineri, 4 noiembrie, ora 19:00 – „Sylvya”, de A.R. Gurney
  • Sâmbătă, 5 noiembrie, ora 20:00 – „Portrete I – Ceainăria urbană”, spectacol găzduit (producție a Teatrului de Pică, București)
  • Duminică, 6 noiembrie, ora 19:00 – „Fata din curcubeu”, de Lia Bugnar, spectacol găzduit (one-woman show cu Ilona Brezoianu)
  • Duminică, 6 noiembrie, ora 21:00 – „Actorul din bibliotecă”, spectacol găzduit (one-man show cu Antonio Tadeusz Mincă, producție a Teatrului de Pică, București)

Godot-Cafe Teatru (str. Blănari nr. 14)

  • Joi, 3 noiembrie, ora 21:30 – „O noapte furtunoasă”, de I.L. Caragiale (cea mai recentă producție a Teatrului Arte dell’Anima)

Biletele pentru spectacole se găsesc la sediul Teatrului Arte dell’Anima și la sediile teatrelor unde are loc fiecare reprezentație. Pentru rezervări – 0733.060.033.

Vă așteptăm, așadar, la cea de-a patra ediție a Festivalului Național de Teatru Independent, pentru a descoperi tinere talente și pentru a urmări spectacole ale artiștilor viitorului. Haideți să fiți independenți alături de Teatrul Arte dell’Anima și FNTi 2016.

Mai multe detalii la: www.artedellanima.ro

Număr de vizualizări :712


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro