Poeta și regizoarea Medeea Iancu, la Cercul literar G. Azap, ediția a XII-A

oct. 18th, 2016 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 22 octombrie 2016, de la ora 17:00, într-un spațiu neconvențional și anume în imobilul de pe strada Eftimie Murgu, la numărul 18 (Oraviţa), Cercul literar G. Azap- ediția a XII-A vă invită la o întâlnire cu poeta și regizoarea, MEDEEA IANCU, care va lectura din textele selectate din cele două volume ale sale: ”Divina tragedie” (2011) și ”Cîntarea care a biruit toate cîntările” (2015), cât și din alte texte inedite, pe care le va supune atenției noastre, în vederea unor discuții pe marginea acestora. Evenimentul este organizat și moderat de poetul RAUL BRIBETE, membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Timișoara. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

****

Parteneri media: AgențiadeCarte, Radio România Cultural, Radio Reșița, Tvr Timișoara.

****

Medeea Iancu s-a născut la 23 august. Absolventă a Facultăţii de Teatru şi Televiziune, Regie de teatru, Cluj-Napoca. A debutat în poezie cu volumul divina tragedie, Brumar, 2011, volum distins cu premiul Marin Mincu, Radu Săplăcan pentru manuscris şi premiul Tânărul Poet al anului 2011 în cadrul Galei Tinerilor Scriitori.

Poeme publicate în: Timpul, Tomis, Tiuk, Viaţa românească, Tribuna, Dacia literară, Helikon, Familia. A tradus în colaborare cu Adrian Niţă ”Extaz, moarte şi rock’n roll”, Vintilă Corbul, Editura Adevărul Holding. În 2015 a publicat al doilea volum de poeme, Cîntarea care a biruit toate cîntările, Paralela 45.

Număr de vizualizări :1013


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro