Filmul ”Gară pentru doi”, la Cinemateca Eforie

oct. 25th, 2016 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 2 noiembrie 2016, la Cinemateca Eforie (Strada Eforie, nr.2), Colecția Filme de aur din cinematografia rusă continuă cu o ecranizare de excepție –” Gară pentru doi”.

Gara unui orășel, martora bucuriilor și necazurilor pasagerilor în tranzit. O chelneriță de la restaurantul acesteia, trecută de prima tinerețe. Un pianist care pierde trenul, pașaportul și banii și care urmează să petreacă ani buni în închisoare pentru o crimă comisă de soția sa. Doi necunoscuți pe care totul pare să-i despartă. Două interpretări memorabile și o odă adusă iubirii fără vârstă,ce poate fi aflată chiar și pe un peron de gară…

Regia: Eldar Riazanov

Scenariul: Emil Braghinski, Eldar Riazanov

Imaginea: Vadim Alisov

Scenografia: Aleksandr Borisov

Muzica: Andrei Petrov

Textul cântecului: Eldar Riazanov

O producţie Mosfilm

Mulțumiri lui Karen Șahnazarov, director general Mosfilm

În rolurile principale: Ludmila Gurcenko, Oleg Vasilașvili, Nikita Mihalkov, Nonna Mordiukova, Mihail Kononov, Anastasia Voznesenskaia, Tatiana Doghileva, Olga Volkova.

Preț: 10 lei pt spectatorii fără abonament la Cinemateca, 8 lei pentru abonați, 5 lei pentru abonații elevi, studenți sau pensionari, 3 lei pentru abonații studenți la facultăți cu profil cinematografic.

Număr de vizualizări :1079


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro