Alexandra M. Păun, Adrian Diniș și Sorin Despot, la Galeria Întâlnirilor

oct. 5th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 6 octombrie 2016, ora 19.00, la Gallery (str. Leonida nr. 9-11, București) va avea loc prima ediție a sezonului de toamnă a Galeriei Întâlnirilor, coordonată de Daniel Sur. Invitații Alexandra M. Păun, Adrian Diniș și Sorin Despot vor citi poemele scrise în cadrul Taberei de Literatură Săvârșin-Căsoaia-Arad. Evenimentul are loc sub egida Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane.

Alexandra M. Păun s-a născut la Constanța. Cunoscută că scenarist și producător de filme indie, Alexandra comite din cînd în cînd și acte poetice. A publicat în limba engleză o carte de aventuri pentru copii (în regim propriu), iar poezie pe Poezie.ro (sub pseudonim), în antologia ,,La Negru” (2015), în revista online Prăvălia Culturală (2016) și, în curînd, în ,,Bungalou 6” (2016).

Adrian Diniș a debutat cu Poezii odioase de dragoste (Vinea, 2010) & a mai apărut în diverse antologii de poezie, proză sau status-uri de pe facebook: Cele mai frumoase poeme din 2010 (Tracus Arte, 2011), Moş Crăciun & Co. – Cel mai rapid roman din lume (Art, 2013) şi Cu faţa la perete (Brumar, 2013). S-a simțit foarte bine în tabăra de la Săvârșin & în antologiile La Negru (2015) & viitoarea Bungalou 6 (2016).

Sorin Despot – 31 ani, poet.

Număr de vizualizări :1185


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro