A doua întâlnire „Dor de familie”, la Iași

oct. 27th, 2016 | By | Category: Postcard

Joi, 27 octombrie 2016, de la ora 18:30, la Cafeneaua Art Georgies Iași, Asociația „Familia Tradițională” organizează a doua întâlnire „Dor de familie” cu tema „Fiecare naștere are povestea ei ”, avându-i ca invitați pe ing. Radu și dr. Gabriela Tofan, împreună cu cei trei copii ai lor.

Invitații vor vorbi despre experiențele de naștere ale celor trei copii pe care îi au (acum in vârstă de 7 ani, 4 ani și jumătate și 1 an și jumatate), nașteri care s-au întâmplat în trei contexte diferite: maternitatea publică din Bordeaux, maternitatea publică din Iași și, în final, nașterea acasă. Trei nașteri naturale, fără anestezie. Toate, căutări pentru un ambient prietenos, securizant, astfel încât atenția să fie îndreptată spre înăuntru și durerea să poată fi controlată. „Munca” în echipă este definitorie, bărbatul având un rol activ. Comunicare, armonie, iubire.

Familia, alcătuită din bărbat și femeie, este nucleul de bază al unei societăți care vrea un viitor. Fiecare copil ar trebui să fie un dar deosebit, rodul dragostei. Dar, în același timp și o provocare în a conștientiza neputințele, a schimba ceva în viață, a ne educa. Fiecare naștere are povestea ei. Cu durere, emoție și bucurie multă. Moment important în viața familiei. Dar important este să ne „naștem” și noi permanent întru cele bune și de folos ca să putem crește și educa pe cei pe care i-am născut.

Participarea este liberă.

Proiectul „Dor de tradiție” beneficiază de o finanțare nerambursabilă de  62223 lei din partea Primăriei Municipiului Iași. Mai multe informații despre desfășurarea proiectului puteți găsi în Anexa 1 – Calendar evenimente precum și pe www.familiatraditionala.ro sau  www.facebook.com/AsociatiaFamiliaTraditionala

www.familiatraditionala.ro

www.facebook.com/AsociațiaFamiliaTraditionala

Asociația Familia Tradițională este o organizație înființată în anul 2014 și care își propune promovarea și apărarea intereselor familiei autentice și tradiționale, informarea societății civile asupra oportunităților, dar și asupra pericolelor care pot afecta familia, în ansamblul ei, implicarea și sprijinirea inițiativelor societății civile care au ca scop promovarea și încurajarea natalității și sporului demografic.

Număr de vizualizări :861


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro