Ziua Porților Deschise, la Centrul Rus de Știință și Cultură

sept. 14th, 2016 | By | Category: Postcard

Joi, 15 septembrie 2016, începând cu ora 18:00,  Centrul Rus de Știință și Cultură din București (Bld. Lascăr Catargiu, nr.50) vă invită la Ziua Porților Deschise.

”Dincolo de porțile deschise, îi vom întâmpina pe toți cu activități pentru copii, desfășurate de pedagogul nostru, Svetlana Cocea, (master-class, piesă de teatru ”Mașa și Ursul”) și cu acorduri de muzică la chitară pe care copiii le pot învăța de la Radu Captari.

Pentru adulți, profesorii nativi de limbă rusă ai Centrului nostru (Anna Ostanina, Pavel Crahmaliov) au pregătit o prezentare depre cursurile de limbă rusă, detalii despre cursurile de conversație gratuite și depre grupul de teatru pentru amatori și sunt gata să răspundă tuturor întrebărilor dumneavoastră.

După toate aceste activități, Ceainăria literară din incinta Centrului vă așteaptă cu ceai și dulciuri tradiționale.”, anunță, printr-un comunicat de presă, Centrul Rus de Știință și Cultură

rou.rs.gov.ru/ro/press/events/ziua-portilor-deschise

Număr de vizualizări :1197


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro