Temișan vine cu ”Boeing”-ul la Timișoara!

sept. 30th, 2016 | By | Category: Eveniment

Luni, 31 octombrie 2016, de la ora 19.00, la Opera Națională Română din Timișoara, după ce, în stagiunea trecută, a avut parte de o sală a Operei arhiplină și cascade de aplauze și de hohote de râs, pentru al său ”Altfel de cabaret”, Aurelian Temișan revine la Timișoara, tot cu o comedie în premieră și tot într-o distribuție de vedete: spectacolul ”Boeing, Boeing”. Temișan joacă în această comedie alături de  Maria Buză, Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu și Lucian Ghimiși.

”Arhitectul Bernard (Aurelian Temișan), personajul principal al piesei, este un burlac convins și un playboy veritabil care își trăiește viața în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunțite a orarelor de zbor și a iscusinței menajerei sale Berta. Numai că un nou model de avion Boeing introdus pe piață dă peste cap toate orarele de zbor și aduce împreună în același oras, iar apoi în aceeași casă, cele 3 logodnice stewardese. Bernard încearcă să redreseze situația implicându-l pe bunul său prieten de la țară, Robert. Timidul Robert uită însă ce minciuni trebuie să spună și cui și astfel se iscă o înlănțuire de situații comice care te fac să râzi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei”, devăluie protagoniștii spectacolului.

Piesa scrisă de Marc Camoletti a fost tradusă și adaptată de Irina Margareta Nistor și regizată în premieră pe scena din România de Șerban Puiu. Decorurile  sunt creația  Irinei Chirilă iar designerul costumelor de scenă este Adina Buzatu. Biletele, cu prețuri cuprinse, în funcție de loc, între 60 și 100 de lei, s-au pus în vânzare la Agenția Operei timișorene.

Număr de vizualizări :1287


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro