Primul eveniment gemologic din România, la Timișoara

sept. 23rd, 2016 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 28 septembrie 2016, ora 18.00, la sediul Institutului Francez Timisoara,  bd.C.D.Loga nr. 46, Centrul Gemologic Român și  Casa de Bijuterii Noblesse în parteneriat cu Institutul Francez Timișoara vă invită la primul eveniment gemologic din țara noastră și totodată la dublă lansare de carte în domeniul gemologiei.

Gemologia se ocupă cu studierea , cercetarea și evaluarea diamantelor și a pietrelor prețioase după metode științifice și standarde  internaționale.

Programul va cuprinde:

1. Prezentare de carte (Diamantele din România, autori Amalia, David și Dan Giurgiu și Secretele diamantelor, autori Amalia, David și Dan Giurgiu)

2. Scurtă prezentare a gemologiei.

3. Despre bijuteriile franceze în România

4. Evaluare gratuită a bijuteriilor cu diamante și pietre pretioase.

5. Mini prezentare a diferitelor geme naturale,  instrumente vechi de gemologie și bijuterie.

6. Informații actualizate despre gemologie și industria diamantelor în lume.

Centrul Gemologic Român

www.centrulgemologicroman.ro

Casa de Bijuterii Noblesse
www.bijuterii-noblesse.ro/

Număr de vizualizări :1183


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro