Institutul Cultural Român de la Budapesta sărbătorește „Ziua Europeană a Limbilor”

sept. 19th, 2016 | By | Category: Eveniment

Vineri, 23 septembrie 2016, între orele 14.00 – 18.00, ICR Budapesta în calitate de membru al Clusterului EUNIC Ungaria sărbătorește „Ziua Europeană a Limbilor”, printr-un  eveniment organizat în parteneriat cu institutele culturale și ambasadele care își desfășoară activitatea la Budapesta, alături de parteneri instituţionali ai acestora.

Sub genericul “European Languages Cocktail Bar”, la sediul Institutul Italian de Cultură din Budapesta va avea loc un eveniment cultural de amploare, în care institutele își vor promova activitatea. Astfel, la standul ICR Budapesta, vizitatorii vor fi angrenați în jocuri lingvistice pentru învățarea limbii române, pot viziona materiale video despre România și despre Constantin Brâncuși.

Un curs demonstrativ de limba română va fi susținut de prof. univ. dr. Florin Cioban, lector al Catedrei de Limba și Literatura Română a Universității ELTE din Budapesta, începând cu ora 15.30. Mai multe informații despre curs, la standul ICR Budapesta.

Număr de vizualizări :765


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro