Gala de Operetă şi Musical, la Mogoșoaia

sept. 9th, 2016 | By | Category: Eveniment

Teatrul de Operetă şi Musical „Ion Dacian”, în parteneriat cu Centrul Cultural „Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului – Mogoşoaia”, organizează sâmbătă, 10 septembrie 2016, orele 18:30, Gala de Operetă şi Musical, prezentată de soliştii, corul şi orchestra teatrului, sub bagheta dirijorului Lucian Vlădescu.

Programul Galei cuprinde arii şi duete celebre din operete şi musicaluri internaţionale. Reprezentaţia din data de 10 septembrie marchează începutul stagiunii 2016 – 2017, în condiţiile în care teatrul se confruntă cu lipsa unei săli de spectacol.

Printre evenimentele prezentate de Teatrul de Operetă şi Musical „Ion Dacian” luna aceasta la Mogoşoaia se mai numără concertul de arii din operete româneşti, care va avea loc în data de 17 septembrie 2016, şi concertul de piese instrumentale, din data de 24 septembrie 2016.

Intrarea este liberă.

Număr de vizualizări :958


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro