Conferința „Cum ne pregătim copiii pentru grădiniță și școală“, susținută de psiholog Irina Petrea

sept. 5th, 2016 | By | Category: Postcard

Miercuri, 7 septembrie 2016, ora 18 00, la sediul din Lahovari, Teatrul Țăndărică vă invită la conferința „Cum ne pregătim copiii pentru grădiniță și școală“. Conferința se va desfășura în cadrul celei de-a V-a ediții a Festivalului Internațional “Teatru, Stradă și Copil”, partea a treia.

Începutul de an școlar poate deveni o piatră de încercare pentru părinți, copii și bunici. Fie că începem un nou ciclu școlar, fie că nu, integrarea la grădiniță și școală sau reintegrarea după lunga vacanță de vară este o perioadă de acomodare, nu lipsită de dificultăți și surprize. Copiii au nevoie să fie ajutați pentru a face față acestor schimbări într-un mod adecvat pentru ei, iar părinții au nevoie să fie ajutați să îi ajute. Vom descoperi împreună cum putem să ne facem mai ușoară viața în familie în această perioadă și cum să transformăm întâlnirea cu grădinița și școala într-o experiență interesantă și plăcută pentru copiii noștri.

Conferința cu titlul „Cum ne pregătim copiii pentru grădiniță și școală“  face parte din proiectul Conferințele IDEEA (Inovație, Dezvoltare, Educație și Evoluție prin Artă), proiect al Teatrului Țăndărică ce are ca scop abordarea diferitelor teme de larg interes privind copilul și lumea care îl înconjoară, din perspectiva unor profesioniști din diverse domenii.

INTRAREA ESTE LIBERĂ, în limita locurilor disponibile!

Accesul se face pe baza unei rezervări, la telefon: 021 315 23 77 sau email: pr@teatrultandarica.ro

Parteneri media: Itsy Bitsy, Radio România București Fm, Radio România Cultural, Media Advertising, Blitz Tv, Zile si nopți, Sapteseri, Revista 22, Observator Cultural, Agerpres, Ziarul Ring, Revista paptot, Ziarulmetropolis.ro, QBebe.ro, Calendarevenimente.ro, Liternet.ro, Bewhere.ro, Gradinite.com, Melc-Codobelc.ro, Listegradinite.ro, Gradinitebucuresti.com, Suntparinte.ro, Copiisimamici.ro, Copilul.ro, Mamica.ro, Agendaculturalapentrucopii.ro, Onlinegallery.ro, Orasulm.eu, Goingout.ro, Anidescoala.ro

Număr de vizualizări :1084


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro