Spectacolul ”Străini în noapte”, la Opera Națională din Timișoara

aug. 29th, 2016 | By | Category: Eveniment

Luni, 10 octombrie 2016, de la ora 19.00, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara, Florin Piersic va deschide stagiunea timișoreană. Acesta va reveni cu spectacolul ”Străini în noapte”, împreună cu actrița Medeea Marinescu. Comedia romantică a lui  Eric Assous a fost regizată de Radu Beligan. Moartea maestrului Beligan l-a îndurerat profund pe Florin Piersic care a decis ca evenimentul de la Timișoara să fie dedicat memoriei ilustrului său prieten și camarad de scenă.

Florin Piersic joacă în acest spectacol rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care, în absența soției, își începe noaptea  într-un bar, de unde pleacă spre casă  însoțit de Juliette, o femeie  tânără și senzuală. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. ”Florin Piersic a revenit pe scena de teatru odată cu acest spectacol, adesea mărturisind că simte că întinerește când îl joacă. Maestrul Beligan a văzut această piesă  montată la Paris, la Teatrul Marigny,  unde rolul interpretat acum de Florin Piersic era jucat de  Alain Delon,”, subliniază organizatorii turneului.

Biletele pentru acest  spectacol s-au pus în vânzare la Agenția Operei timișorene și costă, în funcție de loc, 40 de lei, 60  de lei sau 70 de lei, multe locuri fiind deja, în acest moment, ocupate.

Număr de vizualizări :700


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro