Concurs online „Cupa poveștilor”

aug. 5th, 2016 | By | Category: Postcard

”Cupa poveștilor ”este un concurs de creat și spus povești (storytelling). Crontzi și Ma-Cu îți oferă șansa de a intra în concurs și de a deveni cunoscut pentru creațiile tale. Concursul se adresează oricăror iubitori de povești, atât celor mici cât și adulților, participanții fiind împărțiți pe trei categorii (sub 9 ani, între 9 și 14 ani și peste 14 ani). Juriul care va evalua poveștile este format din: povestitoarea Mihaela Blaga, profesoara Corina Bălan și cofondatorul Crontzi, Vasile Topac.

Scopul concursului este acela de a promova obiceiul de a spune povești, de a stimula imaginația copiilor prin crearea de noi povești și de a-i face pe cei mari să evadeze puțin din stresul cotidian în lumea poveștilor.

Creatorii platformei Crontzi au declarat: „Credem cu tărie că foarte multă lume are povești interesante de spus care merită scoase la lumină, fie că sunt pățanii adevărate din viața povestitorului, fie că sunt întâmplări inventate sau povești clasice modificate… Dealtfel acesta este și scopul principal al aplicației Crontzi, promovarea poveștilor și a obiceiului de a povestii, completat de asigurarea unui mediu sigur pentru copii prin verificarea fiecărei povești adăugate.”

Pentru a participia la concurs, poveștile trebuiesc încărcate pe pagina web www.crontzi.com

Concursul se încheie pe data de 20 August 2016. Câștigătorii vor primii cupe personalizate și alte premii surpriză.

Mai multe detalii despre concurs pot fi găsite la pagina www.crontzi.com/concurs

Număr de vizualizări :1084


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro