București 2021 – Dosarul final de candidatură este online

aug. 30th, 2016 | By | Category: Postcard

Dosarul final de candidatură al orașului București pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021 a fost publicat pe website-ul www.bucuresti2021.ro. A mai rămas  foarte puțin timp până pe 16 septembrie 2016, când juriul de experți independenți va decide care dintre orașele preselectate, Baia Mare, București, Cluj-Napoca sau Timișoara va primi titulatura.

În această perioadă, orașul are nevoie de susținerea noastră publică, așa că până pe 16 septembrie 2016, echipa București 2021 pune în discuție dosarul de candidatură, invitând toți bucureștenii să își spună părerea despre programele și temele propuse.

Ce programe vă interesează în mod special? Credeți că sunt și alte subiecte care trebuie puse în discuție? Cum vă imaginați Bucureștiul anului 2021?

Puteți citi al doilea dosar de candidatură aici. București 2021 așteaptă mesajele voastre la contact@bucuresti2021.ro sau pe canalele de socializare.

#bucurești2021

Detalii pe www.arcub.ro, www.bucuresti2021.ro

Facebook și Twitter!

Descarcă aplicația ARCUB: Android și iOS!

ARCUB — Centrul Cultural al Municipiului București cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. Proiectele inițiate și desfășurate de ARCUB în anii de activitate au contribuit la diversificarea vieții culturale a orașului, precum și la înscrierea acestuia în rândul marilor capitale ale lumii. În 2015, ARCUB a demarat procesul de candidatură a orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021, reușind să aducă Bucureștiul în finala pentru titlul acordat de Comisia Europeană.

ARCUB este organizatorul Festivalului internațional al luminii – Spotlight, Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festival internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival, al festivalului de muzică clasică, Bucharest Music Film Festival și al Zilelor Bucureștiului.

Parteneri media: EuropaFM, RFI România, Radio România Cultural, Radio București FM, Radio România Internațional, mediaTRUST, orasulm.eu, 4arte.ro, inoras.ro, ziarulmetropolis.ro, teatral.ro, orasulvechi.ro, iqool.ro.

Număr de vizualizări :1228


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro