Tabăra Națională de Teatru ”Florin Zamfirescu”, Ed. AVIII – a, Călimăneşti

iul. 17th, 2016 | By | Category: Postcard

Unul dintre evenimentele care se desfășoară anual în localitatea Călimănești, cuprins în Agenda Culturală aprobată, este Tabăra Națională de Teatru ”Florin Zamfirescu”, în cadrul căreia se derulează programe de educație teatrală pentru tineret, în scopul dezvoltării gustului estetic și al preocupării pentru teatru în rândul adolescenților și tinerilor. Acest eveniment se desfășoară cu sprijinul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” din București şi Fundaţia Act or Art, care asigură consultanță de specialitate prin profesori, studenți și absolvenți. Ajunsă la ediţia cu numărul opt, Tabăra Națională de Teatru ”Florin Zamfirescu”  se va desfăşura în perioada 17 – 27 iulie 2016, în oraşul Călimăneşti şi doreşte să vă reţină atenţia prin propunerea unui program de divertismet complet.

Program:

  • Luni, 18 iulie 2016, ora 19:00- Deschiderea oficială a Taberei, la Teatrul de Vară „Florin Zamfirescu” din Parcul Central Călimăneşti.
  • Vineri, 22 iulie 2016, ora 19.30- Concurs de dans, la Teatrul de Vară „Florin Zamfirescu” din Parcul Central Călimăneşti.
  • Sâmbătă, 23 iulie 2016- Best of Shakespeare, la Teatrul de Vară „Florin Zamfirescu” din Parcul Central Călimăneşti.
  • Duminică, 24 iulie 2016, ora 19.30- Spectacol Best of Shakespeare, în Parcul din Căciulata.
  • Luni, 25 iulie 2016, ora 19.30– Spectacol Prima Şansă, la Teatrul de Vară „Florin Zamfirescu” din Parcul Central.
  • Marţi, 26 iulie 2016, ora 19.30Spectacol Surpriză, la Teatrul de Vară „Florin Zamfirescu” din Parcul Central.

Număr de vizualizări :930


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro